NORMATIVA INTERNA

Les sessions que caiguen festiu no es recuperaran. Les quotes mensuals tenen preu de sessió reduït en comparació a les sessions soltes de teràpia i es calculen en mensualitats de 4 setmanes. Si els mesos tenen 5 setmanes, les sessions extra es regalen pel que per a evitar cúmul de recuperacions i saturació del personal s’ha optat per compensar una cosa amb l’altra, els festius per les sessions de més que es donen la resta de l’any.

Si hi ha algun cas que acumule diversos festius seguits en un mateix mes com és el cas dels dilluns de pasqua on hi ha dos festius seguits, es recuperarà un d’ells.

Les faltes d’assistència a la sessió de teràpia només es recuperaran si s’avisa de la no assistència com a mínim 24 hores abans de l’hora de la sessió. En cas contrari, no es recuperarà en cap concepte. Si la falta és per malaltia i ocorre d’imprevist en el mateix dia de la sessió cal avisar el més prompte possible de la no assistència i justificar-ho degudament per a poder-la recuperar. La recuperació es realitzarà quan es quede un buit lliure, del qual se us avisarà. Hi haurà un màxim de dues dates proposades de recuperació si no es pot assistir a cap de les dues dates proposades la sessió es perdrà.

Els pagaments s’han de realitzar de l’1 al 5 de cada mes per adelantat.

A %d bloguers els agrada això: