Neuropsicopedagogia

Què és la Neuropsicopedagogia?

La Neuropsicopedagogía és l’especialitat en què convergixen diverses ciències, com la neurologia, la pedagogia, la psicologia i l’educació. Avalua, diagnostica i oferix tractament especialitzat en problemes de llenguatge, aprenentatge, conducta i exercici escolar.

Basada en la neuroeducación on confluïx el desenvolupament del cervell amb els estudis basats a contribuir a desenvolupar un millor aprenentatge. Com l’aprendre té lloc en el cervell, tot procés d’aprenentatge va acompanyat d’un canvi en els circuits cerebrals.

La neuroeducació és l’estudi de les relacions neurològiques i l’aprenentatge que promou una millor integració entre les ciències de l’educació i el sector de la neurociència vinculada a la cognició, aprofitant els coneixements sobre el funcionament cerebral per a ensenyar i aprendre millor.
Exercici-treball interdisciplinari sobre el processament de la informació i la modularidad de la ment en termes de Neurociència cognitiva, Psicologia,Pedagogía i Educació, que porta a l’acció el professional de formació multi-interdisciplinaria i amb fins Educacionals. El professional de la ‘neuropsicopedagogia’, ha de comptar amb un ampli coneixement dels diferents models, teories i mètodes sobre l’avaluació, planificació, disseny curricular dels diferents nivells educatius, didàctics i de professionalització pedagògica i docent. Així llavors el Neuropsicopedagog és un professional que haurà de comptar amb un coneixement ampli de les bases neurobiològiques de la conducta i la seua rehabilitació Neurocognitiva amb fins psicopedagògics, tant en xiquets com adolescents, geriàtrics, així mateix de persones amb discapacitats i amb necessitats educatives especials.

 

A %d bloguers els agrada això: